Welkom


Bij  Beterstoel in Eindhoven  kunt u de wereld van verschil, maar ook alle gelijke noemers beleven van topdesign stoelen. U vindt in onze showroom aan de
Ekkersrijt 2005 in (Son) Eindhoven.  Design zitcomfort  van prestigieuze merken, waaronder de Italiaanse topmerken.
Ook de collecties van Nederlandse fabrikanten van design stoelen  ontbreken niet in onze collectie. Wekelijks passen wij onze collectie aan. U heeft geen tijd om onze winkel te bezoeken, kijk dan gerust eens rond in onze webshop.
Beterstoel Eindhoven

BETERSTOEL EINDHOVEN
Kom eens langs en kijk gerust op uw gemak rond in onze winkel. Zoveel design stoelen onder één dak vraagt alle tijd, en vraag gerust om advies. Ons motto is dan ook Kom Kijk en Zit. Maar niet geheel onbelangrijk onze prijzen zijn sterk concurrerend.


In woorden vertaald? Ruim 6 jaar werken we al samen als hecht en efficiënt opererend team. Onze kwaliteiten? Onze gelijke noemers? We zijn gastvrij voor onze bezoekers. Kundig op ons vakgebied. Steeds weer vernieuwend in ons aanbod van design stoelen.Verfrissend in onze kijk op design inrichting. Qua advies en service steeds opnieuw verrassend en helder.Genoeg woorden? Kom dan snel langs en laat u door ons inspireren!
          OPENINGSTIJDEN

          Maandag t/m Vrijdag            09.00 uur - 17.30 uur

          Zaterdag                               10.00 uur - 16.00 uur


 
 
 
 
De Betere Stoel voor de Beste Prijs - Beterstoel Eindhoven (Son) (c) 2016-2017 Design Stoelen
WELKOM OP DE WEBSITE VAN BETERSTOEL EINDHOVEN. GRAAG NODIGEN WIJ U UIT OM EEN BEZOEK TE BRENGEN AAN ONZE SHOWROOM OP BEDRIJVENPARK EKKERSRIJT (SON) EINDHOVEN .
 
Inloggen